MHP’den gövde gösterisi

  MHP Derince İlçe Teşkilatı önceki gün Derince Esentepe Mahallesi’ndeki Çenedağ Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğu...

 

MHP Derince İlçe Teşkilatı önceki gün Derince Esentepe Mahallesi’ndeki Çenedağ Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa, il başkanı Aydın Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, ilçe başkanı Emin Şimşek, Derince Belediye Başkan adayı Halit Altuntaş ve partililer katıldı. Programda AKP’den istifa eden Yasin Özecik de meclis üyeliği için başvuruda bulundu.

 

DERİNCE BİZİM OLACAK

Programın açılışında konuşan ilçe başkanı Emin Şimşek, belediyeyi yönetecek kadroların MHP’de olduğunu söyledi. İl başkanı Aydın Ünlü de, Halit Altuntaş ile Derince Belediyesi’ni kazanacaklarını söyledi. Daha sonra konuşan Büyükşehir adayı Saffet Sancaklı da yapılan anket çalışmaları üzerinden AKP’ye yüklendi. Sancaklı, “Geçtiğimiz günlerde bir anket yapılmış. Bir şirket, 39 ilde 4 bin 557 kişiyle, Kocaeli’nde ise 90 kişiyle anket yapmışlar. Bunu 12’ye böldüğünüzde Derince’de 7 kişiye sormuşlar. 7 kişiyle anket yapılır mı? İnsanların aklını karıştırmak istiyorlar” dedi.

 

DERİNCE HİZMET ALAMADI

Derince adayı Halit Altuntaş da, son 10 yıllık dönemde ilçeye kazandırılan bir eserin olmadığını söyledi. Başkanlığı döneminden örnekler veren Altuntaş, “Bizim dönemimizde çok özel hizmetler yapıldı. Fakat halk son 10 yılda bir hizmet alamadıklarını söylüyor. Emniyet gibi birimlerimizi kaybettik. İktidar partisi Kocaeli’nde sadece Derince’ye hizmet yapmadı” dedi. Öte yandan açılış töreninin sonunda AKP’den istifa eden Yasin Özecik, MHP’den meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

#

10 Şub 2014 - 18:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.