MHP'li Aydın Ünlü: Hepimiz küme düştük!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Zincir Kafe’de 7 parti il başkanıyla yapılan toplantının ardından basın mensuplarına gündeme dair açıklama yaptı. Ünlü’nün...

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Zincir Kafe’de 7 parti il başkanıyla yapılan toplantının ardından basın mensuplarına gündeme dair açıklama yaptı. Ünlü’nün gündemin de ise zor günler geçiren Kocaelispor vardı. Takıma daha çok sahip çıkılması gerektiğini belirten Aydın Ünlü, “Biz hepimiz küme düştük. Biz bugün Kocaeli olarak amatördeyiz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin vergisinin yüzde 25’ini veren il ama biz küme düşmüş bir iliz.”dedi.

 

KEV OLAYI ÇÖZÜLSÜN

İl Başkanı Ünlü “Kocaelispor’la ilgili kentte bir kampanya başlatıldı. 15 Temmuz da yaşanan süreçle ilgili tüm Türkiye’de olduğu gibi ülkeyi ve kenti ilgilendiren konularda nasıl il başkanları biraya gelebiliyorsa bugün Kocaelispor’la alakalı sorunla ilgili de bugün görüldüğü üzere kısa vadede ödenmesi gereken borcu Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kent Konut vasıtasıyla bir reklam anlaşmasıyla çözmesi ne kadar önemliyse CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın KEV’le ilgili “Artık KEV’de bir şeyler yapsın ben buna öncülük ediyorum” söylemiyle başlayan bir birliktelik var” dedi.

 

KOCAELİSPOR HAK ETTİĞİ YERE GELSİN

Sözlerine devam eden Ünlü “İnanıyorum ki önümüzde ki günlerde ikinci plan olan bu daha büyük borcun olduğu 30 trilyon borcun ödenmesi konusunda bakanlığın devreye girmesi ki muhtemelendir Kocaelispor kimsenin babasının malı değil. Kocaelispor kentin takımı. Kocaelililik bilincinin otaya çıktığı bu günlerde Kocaelispor için herkes elinden geleni yapmak zorunda. O gün bu gün. Bundan siyasi rant kim ne elde edecekse etsin. Siyasetini kim kullanacaksa kullansın ama Kocaelispor hak ettiği yere gelsin.  Biz hepimiz küme düştük. Biz bugün Kocaeli olarak amatördeyiz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin vergisinin yüzde 25’ini veren il ama biz küme düşmüş bir iliz” açıklamasında bulundu.

 

KOCAELİ’DE BİR İLK OLACAK

29 Ekim valiliğimizin öncülüğünde yapacağımız yürüyüş birlik ve beraberlik açısından milli ruh anlamında örnek bir gösteri olacak diyen Ünlü “Cumartesi günü inanıyorum bütün siyasi parti il başkanları tüm sivil toplum örgütleri Türk bayraklarıyla bu birlikteliği gösteren yürüyüş Kocaeli’de bir ilk olacak” ifadelerini kullandı.  

 

KRİZ MASASI OLUŞTURULMALI

31Ekim Pazartesi günü siyasi il başkanlarının kendilerinin kurdukları komisyonlarının da olduğu Kocaeli’nin problemleriyle ilgili bir dizi bilgilendirme toplantısı yapılacak diyen Ünlü “Kocaeli’de birçok problemler var bunların değerlendirildiği bir toplantı yapılacak. Tramvay çalışmalarının başlamasıyla birlikte ortaya çıkan trafik sorunu hakkında da açıklamalarda bulunan Ünlü  “Bugün Kocaeli de bir tramvay projesi var. Trafik sorununu da beraberinde getirdi. Konuyla ilgili bir kriz masası oluşturulsun istiyoruz.  Bu tür problemler yaşandığında halka bir duyuru yapılsın.  Mesela halka densin ki Şubat ayına kadar bu problemler devam edecek. Elinizden geldiğince toplu taşıma araçlarını kullanın. Alternatif güzergâhların duyurusunun yapıldığı bir kriz masasından bahsediyoruz.  Bu kriz merkezinin oluşması çok önem arz ediyor” dedi.

 

HDP’YE KARŞIYIM

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın yaptığı “HDP’nin de bu il başkanları toplantısına katılmasını yürekten isterim” açıklamasına değinen Ünlü “Bugün MHP bu sayıdan memnun ilave sayıların değişik siyasi parti il başkanlarının katılımına ben karşıyım, karşı olmaya da devam edeceğim.  Bu ahenk devam etmeli farklı il başkanlarının toplantıya gelmesi toplantının ahengini bozacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu. Serkan BORLAK 

#

24 Eki 2016 - 14:41 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

izmitli 41 - sayın ünlü size partili partisiz herkez karşı ben bir demokrat partili olarak size evveliyatından beri karşıyım. nedenine gelince bir zamanlar sp nini yaptığı arka bahçeliği şimdi siz mhp olarak akpye yapıyorsunuz yazıklar olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 14:41