MHP’li Azeri’den, Ali Kurt için ağır sözler

1 Kasım seçimlerinin ardından başlayan olağanüstü kurultay sürecinde adaylardan Koray Aydın’ın tarafında yer alan, daha sonra ise yeniden Bahçeli dedi...

MHP’li Azeri’den, Ali Kurt için ağır sözler
Haber albümü için resme tıklayın

1 Kasım seçimlerinin ardından başlayan olağanüstü kurultay sürecinde adaylardan Koray Aydın’ın tarafında yer alan, daha sonra ise yeniden Bahçeli dediği öne sürülen il yöneticilerinden Erkan Azeri, sosyal medya hesabından öyle bir paylaşımda bulunmuş ki…

Zaten Erkan Bey’in en çok dikkat çeken yönü sosyal medyada çok öyle sözünü sakınmaması. Kendince hatalı gördüğü kim varsa yapıştırır lafı…

Bu kez hedefine MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt’u almış. Malum, Ali Bey 19 Ocak’taki kongre ile görevi çok büyük olasılıkla Nihat Yıldırım’a bırakacak. Fakat Ali Kurt giderayak Erkan Azeri’nin ağır sözlerine maruz kalmış. Tabi arada AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da bu ağır sözlerden nasibini almış.

 

Biz hiç yorumlamayalım, işte Erkan Bey’in o sözleri:

“Allah şahit ki; MÜSİAD Gebze Şube Başkanı bu görevi sürdüremez...

Allah şahit ki; yeğeni Gebze'de birçok insanın malını çekle alıp, bedavaya satmıştır.

Allah şahit ki; Nihat Yıldırım düzgün işadamı rolü oynarken, yeğeni sahte çekleri ile ocak söndürmüştür.

Allah şahit ki; amcası eski AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, bugün Unsurlar Yapı diye bir şirket adı altında paravan iş yürütüyor.

Allah şahit ki; Gebze'nin en köklü ailesine zorla senet imzalatan ve zorla para tahsil etmeye çalışan insanların varlığına şahidiz.

MÜSİAD Gebze Şube Başkanı ve Unsurlar Hafriyat’ın ortakları haraç topluyor...

Allah şahit ki; AKP İl Başkanı ve milletvekili olan arkadaşlar konudan haberdardır…”

erkan-010.jpg

#

20 Oca 2017 - 12:48 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.