MHP’li eski başkanlar neden buluştu?

Türkiye siyasetine yeni bir soluk getirecek olan İzmitli Meral Akşener, 25 Ekim’de partisinin adını ve kurucuları açıklayacak…

Akşener’in parti kuracağını söylemesinden sonra, kendisine büyük bir ilgi var…

Yapılan anketlerde henüz partinin adını açıklamadığı halde Akşener’e yüzde 20’lik bir desteğin olduğu söyleniyor…

Düşünün ortada parti yok, ama yüzde 20’lik bir destek var…

Demek ki Türk siyaseti, yeni bir soluk arıyor…  

**

Akşener’e olan bu desteği, Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP’yi kurarken ki desteğine benzetiyorum…

Zira Erdoğan partisini kurarken, DSP, MHP, DYP, ANAP birbirine girmişti…

Büyük bir anlaşmazlık vardı…

Bu durumdan faydalanan Erdoğan, partiyi kurarak ertesi yıl iktidara geldi…

**

Şu anda Türkiye’de siyasi bir kaos var…

AKP’nin ne yaptığı belli değil…

MHP, AKP’nin koltuk değneği olmuş durumda…

CHP’nin çabaları yetersiz…

HDP’nin kolu kanadı kırılmış…

SP eski günlerini arıyor…

Durum böyle olunca da millet Akşener’i bir kurtarıcı olarak görüyor…

**

MHP’den ihraç edilen ve parti kurma hazırlığında olan Akşener’e destek çığ gibi büyüyor…

MHP’de her geçen gün istifalar çoğalıyor…  

MHP Kocaeli Teşkilatlarında da son günlerde peş peşe istifalar geliyor.

İstifa edenler MHP’den ihraç edilen ve 25 Ekim’de partisinin ismini açıklayacak olan Meral Akşener saflarına geçiyor…

**

MHP’nin eski ilçe başkanları Değirmendere’de bir araya geldi.

Toplantıya;

Kandıra eski İlçe Başkanı Zekeriya Bayrakdar,

Kandıra eski İlçe Başkan Yardımcısı Ali Rıza Çakın,

Derince eski İlçe Başkanı Emin Şimşek,

Gebze eski İlçe Başkanı Nusret Acur,

İzmit eski İlçe Başkanı Kaan Dilmen,

Çayırova eski İlçe Başkanı Fatih Kartal,

Dilovası eski İlçe Başkanı Aslan Sazak ve

Karamürsel eski İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy katıldı…

**

Eski başkanlar, 25 Ekim’den sonra Akşener saflarına katılıp, bundan sonra Akşener ile birlikte siyaset yapacakları öğrenildi…

 Kocaeli’deki hareketlilik, diğer illerde de var…

Akşener, 25 Ekim’de partisinin ismini ve kurucuları açıkladıktan sonra, kendisine daha büyük bir desteğin olacağını düşünüyorum

 

Kenan Evin’den yeni strateji

Kandıra eski Belediye Başkanı Kenan Evin, Kandıra’daki ilçe merkezinde otopark sıkıntısı olunca yeni bir strateji geliştirdi. Eski İzmit yolu üzerinde akaryakıt istasyonu bulunan Evin, otopark sorunu yaşamamak için çareyi motosiklette buldu. İlçe merkezindeki ihtiyaçlarını karşılamak için otomobilini kullanmak yerine motosiklete binmeyi tercih eden Evin, halinden hayli memnun görünüyor.

 

Akça Koca’yı unutmadılar

Kocaeli Yerel Kültür Platformu, ilimizin fethi ve kuruluşunda büyük öneme sahip olan Akça Koca Bey'i Pazar günü saat 13.00’te Kandıra’daki mezarı başında ziyarete gidiyor. Program dahilinde tarihçi Volkan Şenel sunum yapacak, imam M. Ali Karadaşlı da dua edecek.

 

PTT’den 177. yıla  özel kampanya

23 Ekim 1840 tarihinde kurulan Posta Nezareti ile temelleri atılan PTT A.Ş., 177’nci yıl kutlamaları çerçevesinde kargo müşterilerini oldukça mutlu edecek bir indirime gitti. Buna göre Şirket, 23 Ekim 2017 tarihindeki kuruluş yıldönümünden önceki 5 iş günü içinde (16, 17, 18, 19, 20 Ekim 2017) postaya verilecek yurt içi varışlı Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerinde yüzde 25 indirim uygulayacak. Herhangi bir indirimden faydalanan gönderiler ayrıca bu indirimden yararlanamayacak. PTT’nin bu indirimlerinden siz de yararlanın…

 

Cumhuriyet için koşun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına anlam katacak olan ve 29 Ekim Pazar günü beşincisini gerçekleştireceği “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu” için kayıtlar alınmaya devam ediyor. Başvurular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kocaeli.bel.tr adresi üzerinden yapılıyor. Başvuru süresi 27 Ekim Cuma günü sona erecek. 3 km Halk, 10 km Profesyonel ve 1 km’lik Çocuk Koşusundan oluşan organizasyon 29 Ekim Pazar günü 13,30’da Sekapark’ta başlayacak.

 

Pil götür, bilet al

İzmit Belediyesi, kullanılmış pil getirenlere sinema bileti veriyor. Belediyenin Çevre Koruma Müdürlüğü yetkilileri, 3 ay içinde kullanılmış pil getiren 250 kişiye sinema bileti verildiğini belirterek “ Piller çöpe atıldığında çevreye büyük zararları oluyor. Pil içindeki civa, magnezyum gibi ağır metaller suya, toprağa ve havaya karışarak kirliliğe neden olmaktadır. Şimdiye kadar 35 tondan fazla atık pil topladık. Son 3 ay içinde de pil getirenlere 1100 adet kitap ve 250 adet sinema bileti hediye ettik. Kitap ve sinema bileti kampanyamız devam edecek” dediler. Güzel uygulama…  Bu uygulama çevreye büyük katkısı olacaktır.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mesut Akbulut - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Başiskele belediye seçimlerinde hangi adaya oy verirsiniz?
Tüm anketler