MHP’liler, Bayburtlular’ın Kurtuluş Günü’nü kutladı

  Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümü nedeniyle, Körfez Bayburtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Kurtul...

 

Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümü nedeniyle, Körfez Bayburtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Kurtuluş Gecesi’ne Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez Belediye Başkan Adayı Salih Şirin ile birlikte ilçe teşkilatı çıkarma yaptı. Körfez Yarımca Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye; MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Körfez Belediye Başkan Adayı Salih Şirin ve Meclis üyeleri katıldı. Programı organize eden ekip tarafından sıcak bir şekilde karşılanan MHP heyeti, kendilerine gösterilen yoğun ilgiden bir hayli memnun kaldılar. 

#

27 Şub 2014 - 12:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.