MHP’nin Büyükşehir hedefi 488 bin 341 oy

        MHP İl Başkanı Aydın Ünlü önceki akşam parti binasında haftalık basın açıklamasını gerçekleştirdi. Gündeme ilişkin söylemlerde bulunan Ünlü,”S...

 

 

 

 

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü önceki akşam parti binasında haftalık basın açıklamasını gerçekleştirdi. Gündeme ilişkin söylemlerde bulunan Ünlü,”Siyaset hareketlenmeye başladı. 35 gün sonra sandıklar açıldığında AKP’nin oyunun Büyükşehir’de yüzde 25’i geçmediğini göreceksiniz. Büyükşehir’i 488 bin 341 oyla biz kazanacağız” şeklinde konuştu.

“HODRİ MEYDAN”

MHP’nin yükselişi önünde hiç bir şeyin duramayacağını belirterek sözlerine başlayan Aydın Ünlü, “Fikri Işık, Büyükşehir’i 518 bin 191 oyla alacağını belirtti. Biz MHP olarak Büyükşehir’i 488 bin 331 oyla alacağız. Onların verdiği rakamların abartısını herkes görecek, biz hodri meydan demekteyiz. AKP’nin büyükşehirdeki oyunun yüzde 25’i geçmediğini sandıklar açıldığında görülecektir” dedi.

“CİVELEK İSTİFA ETMELİ”

Gündeme düşen ses kasetlerini de değerlendiren Ünlü, “İktidarın ses kasetleri her yerde geziyor. Genel başkanının bu tür söylemlerde kaldığı bir partinin il temsilcisinin görevde kalması yanlış. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in istifa etmesi gerek. Civelek kasetle ilgili olarak, 2 oluk vardır birinden kir akar, birinden nur demiş. Bense,  yol onun varlık onun. Yüz üstü çok süründün ayağa kalk Sakarya diyerek cevap veriyorum. Biz yetimin hakkını yiyen biri değiliz. Milletin hakkına kimseye çaldırmayız” şeklinde konuştu.

“MHP HEDEFLİ SİYASET YAPIYOR”

Civelek’in ‘Aydın Ünlü hedefsiz siyaset yapıyor’ söylemi üzerine ise “MHP Kocaeli’de ilk defa bu kadar hedefli siyaset yapan bir teşkilat var. Hedefli bir şekilde siyaset yapıyoruz. MHP hedeflerini tutturmuştur. Derince’de adayımız Halit Altuntaş dedik,  Körfez’de adayımız Salih Şirin dedik ve büyükşehirde adayımız Saffet Sancaklı dediğimizde herkes güldü. Ama adaylarımız oldular. 4 bin 26 tane sandık görevlimiz var. Biz oyumuzu koruyacak olan bir siyasi partiyiz. Büyükşehir’i 488 bin 341 oyla kazanacağız” diyerek iddialı açıklamada bulundu.

BAHÇELİ’NİN PROGRAMI NET DEĞİL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kocaeli programına da değinen Aydın Ünlü, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli elbette ilimize gelecek. Program 15-20 gün içerisinde netlik kazanacak ve sizlerle paylaşacağız. Belki miting düzenler belki de ilçe ilçe programlar yaparız” diyerek sözlerini noktaladı. 

#

26 Şub 2014 - 10:18 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.