‘Milletimiz Erdoğan’ı seçecek’

        Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’nin muhtarları ve sivil toplum kuruluşları te...

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’nin muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle, düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Program öncesi çarşı esnafını ziyaret eden başkanlar, hayırlı işler dileyerek sohbet etti.

 

ÇAMLIK’TA BULUŞTULAR

Çarşıda bulunan dükkânları ziyaret ederek hayırlı işler temennilerini ileten Karaosmanoğlu ve Köşker, Kent Meydanı’nda bulunan Çamlık Parkı’na geçerek sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, STK temsilcileri, Gebzelilerin desteği ve muhtarların katkılarıyla güzelleştirdiklerini dile getirdi.

 

MİLLETİN ADAMINI SEÇECEĞİZ

Ramazan ayı ve bayramı geride bıraktıklarını dile getiren Köşker, “İslam coğrafyasında Müslüman kanının akmasına dünya ülkeleri liderlerinden bir tek Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan karşı çıkıyor. Mazlumların her zaman destekçisi olan dünya lideri başbakanımızı 10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde milletin adamı olarak cumhurbaşkanı seçeceğiz inşallah” dedi.

 

ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKALIM

Başkan Köşker’in ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Yanı başımızda acı dolu sahneler var. İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşına gelişmiş ülkeler ses çıkarmazken liderimiz Recep Tayyip Erdoğan itiraz ediyor, mazlumların adeta sesi oluyor. Bizim de ülkemize sahip çıkmamız gerekir. Yaşananlardan dersler çıkarmalıyız. AK Parti iktidarında önemli hizmetler yapıldı.

 

TÜRKİYE TARİHİNDE BİR İLK

10 Ağustos’un bir sıçrama tarihi olduğunu da sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu şöyle konuştu: “Yeni değişim hamlesini birlikte yapacağız. Türk siyaset tarihinde ilk defa devlet başkanımızı kendi oylarımızla seçeceğiz. Önemli olan sandığa gitmektir. Sandığa sahip çıkacağız” şeklinde konuştu. Düzenlenen toplantıya AKP İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve meclis üyeleri de katıldı.

#

01 Ağu 2014 - 14:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.