Milletvekili Okur’a, oda başkanlarından ziyaret

Milletvekili Okur’a yapılan ziyaretteki heyette Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyattin Erat, Şöförler Odası Başkanı Necati Kaya, Minibüsçüler Odası...

Milletvekili Okur’a yapılan ziyaretteki heyette Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyattin Erat, Şöförler Odası Başkanı Necati Kaya, Minibüsçüler Odası Başkanı Şaban Ebik, Lokantacılar ve Pastaneciler Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, Kahveciler Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, Birleşik Esnaf Sanatkarları Odası Başkanı Kamil Yılmaz yer aldı.

 

Yapılan ziyarette oda başkanları “Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Okur’a nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Sizler bizim her sorunumuzda yanımızda oluyorsunuz. Hükümet olarak TBMM çatısı altında başarılı işlere imza atıyorsunuz. Bu nedenle teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

 

Milletvekili Okur’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek oda başkanlarına teşekkür ederek, “Sizler bir sorun olduğunda bizlerle paylaştığınız an bizlerde gücümüzün yettiği kadar çözülmesi için çaba sarf ediyoruz. Çözüm yolları arıyoruz. Her zaman halkımızın yanında olmaya, esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen bütün gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

#

27 Kas 2014 - 09:50 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.