Milli yüzücü Emre hedef büyüttü

Bu yıl Kıtalararası Yüzme Şampiyonası'nda yaklaşık 1800 sporcu arasında 2. olarak büyük bir başarı sağlayan, ardından Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda da...

Bu yıl Kıtalararası Yüzme Şampiyonası'nda yaklaşık 1800 sporcu arasında 2. olarak büyük bir başarı sağlayan, ardından Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda da kürsünün en üstünde yer alan Emre, biatlon yarışlarında da zirveye çıkmak istiyor.

 

HEDEF HEP ZİRVE

Türkiye Biatlon Şampiyonası'nda zorlu bir sınava çıkacak olan Emre, bu şampiyona öncesi moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğunu, kondisyon olarak da kendini yeterli gördüğünü ifade etti. Öztürk'ün öncelikli hedefi Türkiye Biatlon Şampiyonası'nda 1. olmak ve önümüzdeki ay yapılacak olan Avrupa Biatlon Şampiyonasında ilk 3’e girmek. Emre "Kendime güveniyorum ve biliyorum ki hem Türkiye'de birinci, hem de Avrupa'da da ilk 3'e girebilecek güç ve deneyime sahibim" diyerek rakiplerine meydan okudu. Erdem ÖVÜÇ

#

05 Eyl 2015 - 12:41 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.