Mimar’dan resim sergisi

Mimar Ressam Rafet Utku’nun  “İlkyüz” adını verdiği sergide; yağlı boya, sulu boya ve karakalemden oluşan 69 adet resim yer alıyor. Utku, hep gülen v...

Mimar Ressam Rafet Utku’nun  “İlkyüz” adını verdiği sergide; yağlı boya, sulu boya ve karakalemden oluşan 69 adet resim yer alıyor. Utku, hep gülen ve mutlu insanların resmedildiği günümüzde farklı bir deme yapıp mutsuz insan ifadelerine ağırlık veriyor.

Resim sergisinin açılışına Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Öztürk, Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Kozcağız, eski oda Başkanları Salih Işık ve Erol Bayındır  ile İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Tatar ve çok sayıda mimar ve mühendis katıldı. Müzik dinletisinin de yer aldığı sergi oldukça ilgi görüyor.

#

19 Kas 2014 - 14:11 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.