Minibüs hırsızı kahvede yakalandı

Sakarya’da 2 ayrı yankesicilik olayına karışan Uğur T. isimli şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde bir kahvehanede yakalandı.  Sakarya il...

Sakarya’da 2 ayrı yankesicilik olayına karışan Uğur T. isimli şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde bir kahvehanede yakalandı. 
 
Sakarya ilinde 23 Ağustos ve 25 Ekim 2011 günü meydana gelen 2 ayrı yankesicilik olayı ile ilgili araştırmada bulunan Sakarya Emniyet Güçleri,  minibüslerde vatandaşların üzerinden yankesicilik suretiyle paralarını çalan şahısın Çark Caddesinde gezerken görüntülerine ulaştı. Eşgale uygun olarak bulunan şahısın görüntüsünü tespit eden Sakarya emniyet güçleri, şahısın il dışından geldiğini tespit ederek çevre illerde güvenlik kamerası görüntülerini ulaştırdı.
 
Kahvede enselendi
Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Büro Ekipleri şahısın daha öncede benzer suçlardan sabıkası bulunan Uğur T olduğunu belirledi. Şahısın yakalanması için çalışma başlatan emniyet güçleri, Uğur T’yi Kozluk Mahallesi’nde bir kahvehanede yakaladı. Hırsızlık suçundan da Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından arandığı tespit edislen şahıs öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi.

#

27 Eki 2011 - 17:21 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.