Minibüsler bağlandı: Yumruğa 10 gün!!

Yuvacık Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Selim Koral ve kardeşi Muhammet Koral, Kullar Kooperatifi’ne ait bir minibüsün şoförü Ekrem Topal’ı darp etmi...

Yuvacık Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Selim Koral ve kardeşi Muhammet Koral, Kullar Kooperatifi’ne ait bir minibüsün şoförü Ekrem Topal’ı darp etmiş, olayın kamera görüntüleri ise Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Olayla ilgili dava süreci devam ederken Büyükşehir Belediyesi de olayla ilgili araştırma başlatmıştı.

 

ÇİFTE CEZA

Darp eden Selim Koral’a ait Yuvacık Kooperatifi’ne bağlı minibüs ile Ekrem Topal’ın kullandığı Kullar Kooperatifi’ne bağlı minibüs 10’ar gün seferden men edildi. Ayrıca iki ismin sürücü belgeleri de geçici süreyle iptal edildi. Ekrem Topal ayrıca 60 gün boyunca da şoförlük yapamayacak.

#

29 Tem 2015 - 11:14 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.