Minikler ODTÜ KYÖD’ü tanıdı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel KYÖD İlk ve Ortaokulu 2016-2017 eğitim öğretim dönemi öncesi farklı okullarda okuyan anasınıfı öğrencileri için ‘Deniz Alt...

Minikler ODTÜ KYÖD’ü tanıdı
Minikler ODTÜ KYÖD’ü tanıdı
Haber albümü için resme tıklayın

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel KYÖD İlk ve Ortaokulu 2016-2017 eğitim öğretim dönemi öncesi farklı okullarda okuyan anasınıfı öğrencileri için ‘Deniz Altında Keşif’ etkinliği gerçekleştirdi. 22 öğretmenin katkı vererek gerçekleştirdiği etkinliğe toplamda 50 minik öğrenci katıldı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinliğe öğrenci ve velilerin ilgisi yoğun oldu.

 

4 OYUN MERKEZİ

Etkinlikte minik öğrencilere spor, drama, İngilizce ve müzik alanında etkinlikler sunuldu. Spor oyun alanında Beden Eğitimi Öğretmenleri Melih Düzenli ve Senem Bayrak eşliğinde öğrenciler spordaki hünerlerini gösterdi. Daha sonra öğrenciler İngilizce sınıfına alınarak öğretmenler Duygu Oral, Sümeyra Aydın ve Saliha Ceyhan’la birlikte eğitici görselleri incelediler. Okul müdürü Güler Telli’nin yönetiminde gerçekleşen etkinlikte öğrencilerin ilkokul 1. sınıf öncesi tanıtımında oldukça eğlendikleri gözlendi. Ayrıca minik öğrenciler öğretmenleriyle eğitimdeyken velilere ise okul konferans salonunda bilgiler sunuldu.

 

“VELİLERE VELİ OLDUĞUNU  HİSSETTİREN BİR KURUM”

Etkinlikle ilgili konuşan ODTÜ-KYÖD okulu kurucu temsilcisi Ufuk Topaloğlu, “ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel KYÖD İlk ve Ortaokulu velilere veli olduğunu hissettiren bir eğitim kurumudur. Vakıf okulu olduğumuz için gerçekleştirdiğimiz projelerden kar gütmüyoruz. Bence bu çok önemlidir. Bugün anaokuluna giden öğrencilerimiz seneye başlayacakları eğitim-öğrenim macerası için bir dizi etkinliğe katıldı. Bu tür etkinliklerin devamını sağlayarak öğrencilerimize okulumuzu en iyi şekilde tanıtıyoruz” ifadelerinde bulundu. Ahmet HAZER

ogrenci.jpg

img_7581.jpg

#

27 Mar 2016 - 13:03 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.