Minikler trafik eğitimi aldı

Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinde trafik bilinci oluşturmak, toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumlar...

Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinde trafik bilinci oluşturmak, toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından ortak yürütülen proje start aldı. Bu kapsamda program geçtiğimiz günlerde İzmit İlkadım Anaokulunda İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri İmdat Akbaba ile Melih Engin’in katılımı ile gerçekleştirildi.

 

TRAFİK EĞİTİM SETİ HEDİYE EDİLDİ

Fehmi Rasim Çelik, öğrencilere ilk trafik dersini verdi. Daha sonra öğrencilere trafikte uyulması gereken kuralları ve dikkat edilecek hususları anlatan eğitim videosu izletildi. Etkinlik sonunda öğrencilere trafik eğitim seti hediye edildi.

#

30 Mar 2017 - 22:30 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.