Mithat ve Pınar nişanlandı

    Tavşantepe’de oturan Yüksel ve Ayşe çiftinin güzel kızları İzmit Belediyesi zabıta memuru Pınar Kara ile Aşır ve Cahide çiftinin yakışıklı oğullar...

 

 

Tavşantepe’de oturan Yüksel ve Ayşe çiftinin güzel kızları İzmit Belediyesi zabıta memuru Pınar Kara ile Aşır ve Cahide çiftinin yakışıklı oğulları yine İzmit Belediyesi’nde görev yapan Mithat Ergün evliliğe doğru ilk adımlarını atarak nişanlandılar. Geçtiğimiz akşam Bekirdere Teras Kafe’de düzenlenen nişan törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AKP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve yönetimi ile çiftin çok sayıda yakın dostu ile iş arkadaşı katıldı.

 YÜZÜKLERİ DOĞAN TAKTI

Birlikteliklerini evliliğe bir adım daha taşıyan Ergün ve Kara çifti, sevdikleriyle birlikte düzenledikleri aksamda bir arada olmanın sevincini doyasıya yaşadı. Genç çiftin nişan yüzüklerini takan Başkan Nevzat Doğan ise, çifte bir ömür mutluluklar temennisinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Genç çiftin nikah töreni ise 31 Ağustos Pazar olarak açıklandı. 

#

03 Haz 2014 - 12:06 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.