MOBESKO, Marmara’ya açılmak istiyor

MOBESKO’da 10 Temmuz’da yapılan olağanüstü kongreyle hem Kooperatif Başkanlığı hem de Sitenin Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen Mustafa Tekdoğan, p...

MOBESKO’da 10 Temmuz’da yapılan olağanüstü kongreyle hem Kooperatif Başkanlığı hem de Sitenin Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen Mustafa Tekdoğan, projelerini anlatarak “Marmara’ya MOBESKO’yu duyuracağız” dedi
MOBESKO’da 10 Temmuz’da yapılan olağanüstü kongreyle hem Kooperatif Başkanı hem de Sitenin Yönetim Kurulu başkanlığına seçilen Mustafa Tekdoğan yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün MOBESKO’da basın açıklaması gerçekleştirdi. Yeni yönetimde yer alan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şenol Başoğul, Sebahattin Akpolat, üyeler Şemsi Arıgün, İbrahim Otman, Serkan Akaydın ve Emin Toker projelerini anlattı. Önceden Kooperatifi ve siteyi yöneten iki ayrı yönetim olduğunu ve üyelerin bundan şikayetçi olduğunu söyleyen Tekdoğan, “Üyelerimizin isteği üzerine tek yönetimle yola devam ediyoruz” dedi.
“AMACIMIZ HERKESE ULAŞMAK”
Sitenin eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tabak’ın bu nedenle istifa ettiğini belirterek sözlerine başlayan Tekdoğan,”Ramazanda birlikte belirleyeceğimiz iki gün toplu iftar yapma keyfini yaşayacağız. Çocukların eğlenmesi için de oyun alanı çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Uzuntarla ve Uzunçiftlik Kooperatifleriyle görüşmeler yaptıklarını söyleyen Tekdoğan, “Araçlarımızı giydireceğiz ve halkımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu. Satışların yüzde 40’nın Kocaeli dışındaki illere yapıldığını belirten Tekdoğan, “Amacımız Marmara Bölgesi’ne hitap etmek, herkese ulaşmak” dedi.
“KAVŞAK DÜZENLEMESİ İSTİYORUZ”
“MOBESKO’yu Kartepe Belediyesine yakışır bir hale getireceğiz” diyen Tekdoğan, “MOBESKO’ya girişle ilgili sıkıntımızı Bakan Nihat Ergün’e dilekçe ile bildirdik. Başbakanımızla da sözlü olarak görüştük. Tek gidiş oluşu sıkıntı yarattı ve müşterimiz azaldı. Öneri olarak kavşak düzenlemesi yapılmasını istiyoruz. Ayrıca E-5 üzerinden de üst geçit yapılacak. Bu üst geçidi karayolları yapacak ama alt yapı çalışmalarını Kartepe Belediyesi üstlenecek” şeklinde konuştu. MOBESKO’ya yakışır bir totem yapacakları haberini de veren Tekdoğan, “Huzur, birlik ve beraberlik içinde çalışmak istiyoruz. Üyelerimiz toplantılarımıza iştirak etsin” dedi. Tekdoğan MOBESKO’da açılması planlanan bir AVM müjdesi de verdi.

#

18 Tem 2012 - 09:13 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.