MOBESKO’dan Halep’e yardım eli

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından Türkiye genelinde başlatılan ‘Halep’e yardım’ kampanyasına MOBESKO da destek verdi. Çeş...

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından Türkiye genelinde başlatılan ‘Halep’e yardım’ kampanyasına MOBESKO da destek verdi. Çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde imzası olan MOBESKO Mobilyacılar Çarşısı, örnek bir projeye daha imza attı. MOBESKO üyeleri, Halep’te yaşanan felakete duyarsız kalmadı. Suriye’nin Halep kentinde yaşanan felaketler neticesinde, hayatlarına tutunmaya çalışan vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyalarına MOBESKO da katıldı.

 

KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

MOBESKO Yönetim Kurlu öncülüğünde MOBESKO üyeleri içinde organize edilen destek yardımı için kolları sıvayan MOBESKO, yatak, yastık ve battaniye yüklü TIR’ı Halep’e uğurladı.  1000 adet yatak, 1000 adet yastık ve 1000 adet battaniye yüklü TIR, MOBESKO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sebahattin Akpolat tarafından Reyhanlı’ya götürülerek, İHH merkezine teslim edildi. Akpolat, “Halep’teki kardeşlerimizin her zaman yanındayız ve onlara her türlü destek olmak için varız” dedi.

#

10 Oca 2017 - 14:10 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mpolat - birde ilimtepedeki kardeşlerineze yardım edinde elektrik gönderin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ocak 14:10