“MOBESKO’ya AVM yapılsın”

Celal Hülür tarafından kurulan ve Turgut ve Seyfi Hülür’ün ortağı olduğu Hülür Mobilya, MOBESKO’da en çok tercih edilen mağazalar arasında yer alıyor...

Celal Hülür tarafından kurulan ve Turgut ve Seyfi Hülür’ün ortağı olduğu Hülür Mobilya, MOBESKO’da en çok tercih edilen mağazalar arasında yer alıyor. İstikbal ve Bellona gibi markaların da bayiliğini yürüttükten sonra, şimdi ise Mondi bayiliği ile sektöre devam ediyor. İş yerinde ise 7 personel, imalathanede ise ikisi mimar olmak üzere 5 kişi görev yapıyor.

 

“AVM YAPILMALI”

2011-2012 yılları arasında MOBESKO yönetiminde de bulunan Celal Hülür, insanların alım gücünün zayıfladığını, Goodyear Sapağı’na yapılan kavşağın ise MOBESKO’ya fayda sağlayacağını düşündüklerini söyledi. Bölgeye ilginin artması gerektiğinin altını çizen Hülür, “Hereke, Sakarya, Karamürsel gibi bölgelere servis araçları konulabilir. MOBESKO’da herkesin bütçesine uygun ürünler bulunuyor. MOBESKO’nun kendine ait bir arsası var. Buraya, sinema, giysi mağazaları, kunduralar ve kafelerin olduğu bir AVM yapılmalı. MOBESKO’nun Kocaeli’de mobilya kenti olarak bilinmesi şart” şeklinde konuştu.

#

13 Nis 2015 - 10:43 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.