Modifiyeli araçlar İnterteks’te tanıtıldı

Haberin fotoğrafları için tıklayınız Bu yaz ikincisi organize edilen Kocaeli Auto Show, kapılarını modifiye meraklılarına açtı. Modipark’ın kurucul...

Haberin fotoğrafları için tıklayınız

Bu yaz ikincisi organize edilen Kocaeli Auto Show, kapılarını modifiye meraklılarına açtı. Modipark’ın kurucuları Yaşar Özkaya ve Aykut Polat’ın çabaları sonucunda organize edilen Auto Show, modifiye araç meraklılarını karşılamaya devam ediyor. İlginin yoğun olduğu modifiye araç sergisinde kimileri ailesiyle katılırken kimileri de arkadaş grubuyla birlikte fuarı gezdi.

 

İKİ GÜN SÜRECEK

İki gün sürecek olan Auto Show Fuarı, yarın akşam 20.00’de kapılarını ziyaretçisine kapatacak. Yaşar Özkaya’dan aldığımız bilgilere göre, 2014 yazında ilki düzenlenen birçok otomobil markasının yanı sıra modifiyeli araçların da tanıtıldığı sergiye yoğun talebin olması ikincisinin de düzenlenmesine olanak sağladı. Fuarda ayrıca ziyaretçilerin oyları sonucunda en çok beğenilen ilk üç araç sahibine çeşitli hediyelerin verileceği yarışma da düzenlendi.

 

TOPLAM 260 ARAÇ

Auto Show’da Türkiye’nin birçok yerinden ve yurtdışındaki ülkelerden; Romanya, Bulgaristan, Kıbrıs Gürcistan’dan marka ve modifiyeli araçlar sergilenmeye devam ediyor. Toplamda 260 aracın tanıtıldığı şovda 30 tane bayii aracı yer aldı. Organizasyonunda mimarlarından Yaşar Özkaya’dan aldığımız bilgilere göre önümüzdeki yazlarda da serginin devamı gelecek. Buket SEZER

#

16 Ağu 2015 - 12:55 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.