Montessori Anaokulu yetenekleri geliştiriyor

Kocaeli'de  Montessori Eğitim Sistemi uygulayıcısı Özel İzmit Bilgi Köprüsü Montessori ve Sanat Anaokulu'nda çocuklar oyun grubu ile tanışıyor, sosyal...

Kocaeli'de  Montessori Eğitim Sistemi uygulayıcısı Özel İzmit Bilgi Köprüsü Montessori ve Sanat Anaokulu'nda çocuklar oyun grubu ile tanışıyor, sosyalleşiyor. Her cumartesi uzman gözetiminde çocuğun gelişiminin desteklenmesi ve ilk gerçek sosyal deneyimleri yaşamasına fırsat vermek için düzenlenen oyun grupları iki yaş itibariyle 8 kişilik gruplar oluşturularak yürütülmekte.

 

GÜÇLÜ KİŞİLİĞİN TEMELİ ATILIYOR

Montessori yaklaşımının doğruları esas alınarak uzman kadroyla hazırlanan ‘Montessori ile Eğlenerek Öğreniyorum' Atölyeleri ile çocuğunuz hem eğlenecek, hem yeteneklerini geliştirecek, hem de uzman Montessori ekibi sayesinde güçlü bir kişilik oluşturmanın temellerini atacak. Oyun grupları her cumartesi sabah 10.30-12.30  saatleri arasında Montessori sınıflarında gerçekleşiyor.

#

24 Eki 2016 - 12:57 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.