Moralı'dan esnafa: Ümitsizliğe kapılmayın!

Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı bilindiği gibi 16 Ocak Basın Onur Günü’nde yurt dışında olması sebebiyle Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGAC...

Moralı'dan esnafa: Ümitsizliğe kapılmayın!
Moralı'dan esnafa: Ümitsizliğe kapılmayın!
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı bilindiği gibi 16 Ocak Basın Onur Günü’nde yurt dışında olması sebebiyle Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) tarafından düzenlenen etkinliklere katılamamıştı. Moralı dün oda binasında bir kahvaltı programı gerçekleştirerek başta KOGACE Başkanı Çetin Gürol olmak üzere kentimizde faaliyet gösteren yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi. Moralı burada yaptığı konuşmasında, “Sizler çok önemli ve kutsal bir mesleği icra eden insanlarsınız. Sizler için çok önemli bir gün olan 16 Ocak Basın Onur Günü’nde yanınızda bulunamamıştım. Bu sebeple bugün böyle bir program düzenleyerek sizlerle bir araya gelmek istedik” dedi.

 

‘ÜMİTİSİZLİĞE KAPILMAYIN’

Düzenlen programda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Moralı 2016 yılının değerlendirmesini de yaparak,” 2016 yılı hepimiz için çok kötü bir yıl yılı oldu. Acılarla geçen bir yılı geride bıraktık. İnanıyorum ki 2017 yılı hepimiz için çok daha hayırlı ve güzel bir yıl olur. 2017 yılının başında da yine kötü bir süreç yaşadık. Hem doların yükselmesi hem de gelen şehit haberleri elbette ki bizleri üzüyor. Ama ümitsizliğe kapılmamak gerek” dedi.

img_2755.jpg

‘ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKACAĞIZ’

Körfez’de faaliyet gösteren esnafların durumu ile ilgili de değerlendirme de bulunan Moralı “Körfez ilçemiz her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devem ediyor. Yaptığımız toplantılarda görüyoruz ki yeni açılan firmaların sayısı kapanan firmalara göre daha fazla. Bu da bize umut veriyor. Esnafımıza tavsiyemiz sakın ümitsizliğe kapılmasınlar. Biz güçlü bir devletiz inanıyorum ki bu zor günleri de geride bırakacağız” ifadelerini kullandı.

 

GÜROL TEŞEKKÜR ETTİ

Moralı’nın ardından konuşan KOGACE Başkanı Çetin Gürol ise yaptığı konuşmasında, “Biz Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak meslektaşlarımızın mesleklerini daha rahat yapmaları için elimizden geleni yapıyoruz. 16 Ocak hem bizler hem de kentimiz için önemli bir değer. Bu anlamda 16 Ocak’ın resmi tatil olarak ilan edilmesi konusunda çalışmalarımız da sürüyor. Ben şahsım ve meslektaşlarım adına bugün bizleri burada ağırladığınız için teşekkür ederim” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından programa katılan basın mensupları ile Körfez Ticaret Odası yönetimi toplu fotoğraf çektirdikten sonra program sona erdi. Serkan BORLAK

img_2758.jpg

#

21 Oca 2017 - 12:40 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.