Mostar Türkleri Derneği’nden Karamürsel’de yardım kermesi

      Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kermesin açılışını Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırı...

 

 

 

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kermesin açılışını Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük gerçekleştirdi. Mostar Türkleri Bilim, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Selahattin Gök derneklerinin ihtiyaç sahibi öğrenci ve vatandaşlarla yardım etmek isteyenler arasında bir köprü görevi yaptığını belirterek,  elde edilen gelirle öğrenci ve ihtiyaç sahiplerine yardım yapılacağını açıkladı. Başkan Yıldırım, derneğin hayırlı bir işe imza attığını belirterek dernek başkanı Selahattin Gök ve ekibini tebrik etti. 

#

29 Nis 2014 - 13:21 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.