Motosikleti fark edemeyince çarparak durabildi

Kuruçeşme’de ara sokaktan ana yola çıkan bir otomobil sürücüsü, seyir halindeki motosikleti fark etmeyerek çarpması sonucu bir kişi yaralandıKuruçeşme...

Kuruçeşme’de ara sokaktan ana yola çıkan bir otomobil sürücüsü, seyir halindeki motosikleti fark etmeyerek çarpması sonucu bir kişi yaralandı

Kuruçeşme Fatih Mahallesi Barış Caddesi üzerinde 41 HP 776 plakalı motor sürücüsü Mustafa Zafer Altok bayır yukarı seyir halindeyken Mustafa K. idaresindeki 41 NG 459 plakalı aracı ile yan yoldan çıkarak motora vurdu. Bir anda karşısında beliren motoru fark edemeyen Mustafa K. motosiklete vurduktan sonra durabildi. Motor sürücüsü Zafer Altok sağ bacağından yaralanırken olay yerine çağırılan ambulans’ı beklenmedik bir sakinlikle bekledi.

OĞLUNU YANINA ÇAĞIRDI
Kuruçeşmeli olan ve birbirlerini tanıyan iki taraftan motor sürücüsü Altok büyük bir sakinlikle ambulansı beklerken oğlunu da yanına çağırdı. Olay yerine çağırılan ambulansı oğluyla bekleyen Altok, geç gelen ambulansı yerde yatarken etrafındakilerle konuşarak bekledi. Beklenen ambulans geldiğinde çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine tepki gösterdi. Bacağından yaralanan Altok olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

#

16 Eki 2012 - 18:47 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.