Muğla'da cinayet işledi Kocaeli'de yakalandı

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka mahallesinde Ağustos ayı içinde gece saatlerinde Beyaz ada-1 teknesine açılan ateş sonrası tekne kaptanı Salih Ate...

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka mahallesinde Ağustos ayı içinde gece saatlerinde Beyaz ada-1 teknesine açılan ateş sonrası tekne kaptanı Salih Ateş hayatını kaybetmişti. Olayın güvenlik kamere kayıtlarının çıkmasının ardından araçla gelen üç kişiden A.A. isimli şüphelinin araçtan indikten sonra pompalı tüfek ile ateş etmesinin ardından araca binerek kayıplara karışmışlardı. Şüphelilerden B.Y. Seydikemer ilçesinde yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 

 

3 AYDIR FİRARİ

Yaklaşık 3 aydır firarda olan cinayet zanlısı A.A. Kocaeli ilinde yakalandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan A.A., emniyetteki işlemlerinin ardından Muğla’ya getirilecek.A.A.’nın Emniyetten teslim alınması için Akyaka Jandarma Karakol ekibinden iki kişinin Kocaeli iline gittiği öğrenilirken, cinayet zanlısının önümüzdeki günlerde Muğla Adliyesi’ne sevk edilmesi bekleniyor. Cinayet sonrası firar eden ve izini kaybettiren A.A’nın yakalanması için Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından bölgede geniş çaplı çalışma başlatılmış ve tüm illerdeki emniyet ve jandarma ekiplerine zanlının fotoğrafı ve bilgileri gönderilmişti.

#

26 Eki 2016 - 15:02 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.