Muhasebeciler kahvaltıda buluştu

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) üyeleri, geçtiğimiz hafta sonu düzenledikleri dev kahvaltı organizasyonunda buluştu. KSMMMO...

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) üyeleri, geçtiğimiz hafta sonu düzenledikleri dev kahvaltı organizasyonunda buluştu. KSMMMO Sosyal İşler Komisyonu tarafından Maşukiye'de bulunan Vadi Restoran’da üyelerin kaynaşmasına ve birbirlerini daha iyi tanımasına yönelik yapılan kahvaltılı organizasyona 100’den fazla muhasebeci aileleri ile birlikte katıldı.

 

BALİMRE’DEN ÜYELER ADINA TEŞEKKÜR

KSMMMO Etik Kurulu Başkanı Mehmet Balimre yaptığı konuşmada, “Bu tür faaliyetleri biz muhasebeciler olarak önemsiyoruz. Üyelerin birlikte zaman geçirmesi ve meslek mensuplarını daha da yakından tanıması için bu tür etkinliklerin sürekli düzenlenmesinde fayda var. Yaptıkları başarılı organizasyondan dolayı da Sosyal İşler Komisyonundaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Muhasebeciler yapılan programdan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek kısa zamanda tekrar bu tür bir organizasyonda bir araya geleceklerinin sözünü verdiler.

#

23 Oca 2017 - 13:32 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.