Muhasebecilerde ruhsatlar verildi

Eğitim semineriyle birlikte ayrıca mesleğe ilk adımını atan meslek mensuplarına gerçekleştirilen törenle ruhsatları takdim edildi.   KSMMMO hizmet b...

Eğitim semineriyle birlikte ayrıca mesleğe ilk adımını atan meslek mensuplarına gerçekleştirilen törenle ruhsatları takdim edildi.

 

KSMMMO hizmet binasında gerçekleştirilen etkinliklerde konuşan KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, “Odamızda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün hem eğitim seminerimizi hem de ruhsat törenimizi gerçekleştiriyoruz. Mesleğe ilk adımını atan meslektaşlarımıza gönülden başarılar diliyorum. Oda bünyesinde kurumsallaşma çalışmalarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Kurumumuzu sağlam temeller üzerinde geleceğe hazırlıyoruz. Bugün mesleğe ilk adımını atan genç meslektaşlarımızın katkılarıyla, odamızı daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

 

KAYIT DIŞI EKONİMİ  
Gökmen’in ardından “Kayıt Dışı Ekonomi ile Mücadele” başlıklı bir sunum gerçekleştiren Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun ise, “Ülkemizin en önemli sorunlarından bir tanesi kayıt dışı ekonomidir. Ülkemizde kayıt dışı ekonomi yüzde 26’yı bulurken bu rakam Avrupa Birliği ülkelerinde ortalama yüzde 18 dolaylarındadır. Gelişmiş ülkelere bakıldığında kayıt dışı ekonominin yüzde 10 seviyelerinde olduğunu görüyoruz. Ayrıca ülkemizin 2018 yılı hedefi yüzde 21.5’tir. Kayıt dışı ekonominin sonucunda haksız rekabet oluşmaktadır” dedi.

.

ÖNCE SUNUM ARDINDAN RUHSAT
Coşkun’un ardından ise Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Mustafa Küçükbalkaya “Özel Esaslar”, diğer Grup Müdürü Halil İbrahim Temiz ise “Gelir Vergisi Beyanı” konusunda üyeleri bilgilendirdi. Sunumların ardından ise mesleğe ilk adımını atan altı kişiye ruhsatları törenle verildi. Süleyman Yalçın, Mehmet Eğrekçi, Mehmet Güner, Hıfzı Bölük, Şengül Capgulaş ve Gökhan Ataş’a meslek ruhsatları KSMMMO Başkanı Gökmen ve diğer katılımcılar tarafından verildi.

#

11 Mar 2015 - 15:18 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.