Muhsin Yazıcıoğlu İzmit'te anıldı

Vefatının 8. Yıl dönümünde Büyük Birlik Partisi Merhum Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu BBP İl teşkilatının düzenlediği etkinlikte anıldı.  Muhsin Yazıcıoğlu...

Vefatının 8. Yıl dönümünde Büyük Birlik Partisi Merhum Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu BBP İl teşkilatının düzenlediği etkinlikte anıldı.  Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anma Anıtı’nda gerçekleşen anma törenine İl Sekreteri Mustafa Arha, eski İl Başkanı Nihat Yıldız, BBP eski İl Yöneticisi Ercan Keleş ve çok sayıda partili katıldı.

 

BU UĞURDA YAŞAYAN BİR İNSANDI

Anma etkinliğinde konuşan İl Sekreteri Mustafa Arha, “Burada toplanarak merhum genel başkanımızı yad etmek istiyoruz. Türk ve İslam ilkesi uğruna yaşayan ve ömrünü bu uğurda yaşayarak geçiren bir insandı. Allahtan bir kez daha rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.  Anma etkinliğinin ardından partililer gece saat 01:00'da Muhsin Yazıcıoğlu'nu kabrinde ziyaret etmek için Ankara'ya doğru yola çıkacak. Serkan BORLAK

#

25 Mar 2017 - 09:59 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.