Muhtar karşı çıkınca reklam giydirildi

          MUHTAR İSTEMEMİŞTİ  Başiskele’de eşine zor rastlanacak bir olay yaşandı. İlçeye bağlı Kullar beldesinin Mehmetağa Mahallesi’nde meydana gele...

 

 

 

 

 

MUHTAR İSTEMEMİŞTİ

 Başiskele’de eşine zor rastlanacak bir olay yaşandı. İlçeye bağlı Kullar beldesinin Mehmetağa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir reklam afişinin, açık kadın fotoğrafı olduğu gerekçesi ile muhtar İsmail Özkar tarafından kaldırılması istenmişti.

 

AFİŞİ BOYADILAR

Ancak geçen 1 haftada bu talep karşılık bulamayınca devreye vatandaşlar girdi. Kullarda 1 Nolu Sağlık Ocağı durağında asılı olan afiş panodaki kadının fotoğrafı boyandı. Olayı gerçekleştiren şahsın ise yaşlı bir vatandaş olduğu ileri sürüldü.

#

18 Nis 2014 - 16:54 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Melis - Bu nasıl bir zihniyet!? Afişteki kadının bacaklarından tahrik olunacağını düşünecek kadar mı sapıksınız?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 16:54
01

anonim - neden insanlar bu zihniyette? öyle kadın görünce kendilerine hakim olamıyorlar mı? yazık çok yazık!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 16:54