Muhtarlar SEDAŞ’tan memnun

SEDAŞ yetkilileri Kandıra’da muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya katılan muhtarlar, yapılan büyük çalışmalar dolayısıyla SEDAŞ yetkilileri ile per...



SEDAŞ yetkilileri Kandıra’da muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya katılan muhtarlar, yapılan büyük çalışmalar dolayısıyla SEDAŞ yetkilileri ile personeline teşekkür etti

İlimizde hakkında en çok şikayet söz konusu olan SEDAŞ’ın yetkilileri önceki gün Kandıra’da mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Büyük ilgi gösterilen toplantıya SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, AKP Milletvekili Zeki Aygün, Vali Yardımcısı Osman Sarı, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Muhtarlar Derneği Başkanı Mevlüt Akdeniz, muhtarlar katıldı.

DESTEK VERİLMELİ
Muhtarlara toplantıda tek tek söz verilerek yaşanan sorunlar ve talepleri hakkında bilgiler alındı. SEDAŞ yetkilisi Yunus Bekircan ise, toplantı öncesinde bir sunum yaptı. Bekircan kendisine iletilen taleplerle ilgili olarak alınacak önlemler hakkında görev paylaşımı yaptı. Muhtarlar çalışmaları nedeniyle SEDAŞ ekiplerine teşekkür ederken, ayrıca Kandıra Orman İşletmesi tarafından ağaçların elektrik şebekesine temas eden yerlerde budanması ve bakım yapılabilmesi için, SEDAŞ ekiplerine gerekli desteğin verilmesini beklediklerini belirttiler.

ETKİLİ ÇALIŞMALAR
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da, SEDAŞ’ın bakım odaklı çalışmaları ve yaptıkları kapasite artışı ile yenileme çalışmaları sonucu enerji altyapısında büyük bir iyileşme sağladığını söyledi. Milletvekili Zeki Aygün de, “Yapılan çalışmalar sonucu elektrik kesinti sayısı ve süreleri en aza indirgendi. Bu toplantılarla iletişim sağlanıyor” dedi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Cebeci Muhtarı Firdevs Kanyılmaz da SEDAŞ çalışanlarına teşekkür ederken, bölgede elektrik kesintisine yol açan bazı ağaçların budanması gerektiğini belirtti. Muhtar Kanyılmaz, toplantı sonunda Cebeci için yapılan çalışmalar nedeniyle, Zeki Aygün’e çiçek takdim etti. Toplantı günün anısına toplu olarak çekilen fotoğraf ile son buldu.

#

30 Ara 2013 - 15:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.