Muhtarlara katı atık yakma tesisi ile ilgili bilgi verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Evsel Katı Atık Yakma Tesisi ile ilgili muhtarlara yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Evsel Katı Atık Yakma Tesisi ile ilgili muhtarlara yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç tarafından yapıldı. İzmit Orman Depo alanı bölgesinde yer alan muhtarların katılımıyla Antikkapı Restoran’da yapılan toplantıya Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman da eşlik etti.

 

“SİZLER BİZİM TEMSİLCİLERİMİZSİNİZ”

Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç tarafından yapılan sunumda yer seçiminin neden Orman Depo Alanı bölgesi olduğu ve işleyecek süreçle ilgili bilgi verildi. Sunumu gerçekleştirdikten sonra mahalle muhtarlarına hitap eden Mengüç, “Siz bizim oradaki temsilcilerimizsiniz. Sizler vatandaşlarımıza projenin öneminden detaylı bir şekilde bahsedeceksiniz. Bundan sonra insanların kafasındaki soru işaretlerini sizlerle birlikte gidereceğiz” diye konuştu.

 

BU TESİS KOCAELİ İÇİN ÖNEMLİ

Toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç’ten sonra söz alan ve bu tesisin önemine vurgu yapan Necmi Kahraman, “Kocaeli hem tarım, hem sanayi, hem de bir turizm kenti. Kocaeli’nin herhangi bir çöp sıkıntısı olmasın diye çalışıyoruz. Yapılacak çalışmalar ve örnekler elimizde mevcut. Bu çalışmalar ile en güzel projeyi ortaya çıkaracağız” dedi. Toplantı daha sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

#

19 Eki 2016 - 13:30 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.