Mum ışığında söz

TÜPRAŞ Fabrikası'nda vardiya amiri olarak vazife yapan Nüvit Tan ve ev hanımı Serap Tan'ın güzel kızları Gizem, Derince Belediyesi'nden emekli Metin K...

TÜPRAŞ Fabrikası'nda vardiya amiri olarak vazife yapan Nüvit Tan ve ev hanımı Serap Tan'ın güzel kızları Gizem, Derince Belediyesi'nden emekli Metin Koşar ve KOMEK'te usta öğretici olarak vazife yapan Müzeyyen Koşar çiftinin Honda Fabrikası'nda çalışan yakışıklı oğulları Yunus ile evlilik yolunda ilk adımı atarak sözlendi.

 

TUZLU KAHVE YAPILDI

Elektriklerin kesik olması nedeniyle Körfez’deki kız evinde gerçekleştirilen söz merasimi, mum ışığında nostaljik bir atmosferde yapıldı. Kız isteme merasimi sırasında damada tuzlu kahve ikram edildi. Çok mutlu oldukları her halinden belli olan çift, düğün tarihini şimdiden beklemeye başladı.

#

09 Oca 2017 - 12:17 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.