Murat Yazar ameliyat oldu

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Körfez ilçedeki yapılanmasının içinde yer alan, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Körfez Belediye Meclisi’ne seç...

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Körfez ilçedeki yapılanmasının içinde yer alan, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Körfez Belediye Meclisi’ne seçilen Murat Yazar, şu sıra sağlık sorunları yaşıyor.

Bir süre önce YARPAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan istifa eden ve halen İlimtepe Kooperatifi yönetiminde yer alan Muhasebeci Murat Yazar, bademcik ve küçük dil operasyonu geçirdi.

Sosyal medyadan ameliyat sonrasındaki bir görüntüsünü paylaşan Yazar, mesajında ise, “Bademcik ve küçük dil ameliyatı oldum. Başarılı geçti, Rabbim tüm hastalarımıza şifalar nasip etsin” diyerek dostlarına mesaj vermeyi ihmal etmemiş.

#

14 Oca 2017 - 12:44 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.