Murteza Özün, MHP’nin taban aday adayı

Kentimizde uzun yıllardır esnaflık yapan ve MHP’den milletvekili aday adayı olan Murteza Özün, resmi aday adaylığı açıklamasını önceki akşam parti bi...

Kentimizde uzun yıllardır esnaflık yapan ve MHP’den milletvekili aday adayı olan Murteza Özün, resmi aday adaylığı açıklamasını önceki akşam parti binasında gerçekleştirdi. Törene partililerin yoğun ilgisi dikkat çekti. Açıklamada konuşan il başkanı Aydın Ünlü, “Her ülkücü MHP ye bir oy daha fazla getirmenin düşüncesi içinde olması lazım. Sandık başında çalışmak zorundayız” diye konuştu.

 

“DAVAMIN HİZMETİNDEYİM”

Adaylığını ilan eden Murteza Özün ise, “MHP’den aday adayı olmak şereftir. MHP’de tabanında her kademesinde görev aldım. İçinde bulunduğumuz durum karşısında ülkemizin birlik ve bütünlüğü için MHP iktidarına ihtiyaç var. Bu kutlu davaya katkı sağlamak için aday adayı oldum. Her zaman davamın hizmetindeyim” dedi. Muharrem İBRAHİMOĞLU

 

Murteza Özün kimdir?

1968 Adapazarı doğumlu olan Murteza Özen ilkokul mezunu. Mobilya imalatı yapan Murteza Özün, Onur Kağan Mobilya’nın sahibi. Evli ve 3 çocuk babası olan Özün parti teşkilatında son olarak Körfez İlçe yöneticiliği yaptı.

#

08 Mar 2015 - 13:25 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.