MÜSİAD Gençlik Kurulundan Ramada Otel’e ziyaret

Genç MÜSİAD Derneği, MÜSİAD’a üye olan tüm kuruluşlara tanışma ziyareti düzenleyerek kurum ve yöneticilerle sinerji oluşturmaya devam ediyor. Tanışma...

Genç MÜSİAD Derneği, MÜSİAD’a üye olan tüm kuruluşlara tanışma ziyareti düzenleyerek kurum ve yöneticilerle sinerji oluşturmaya devam ediyor. Tanışma ziyaretlerinin ilk durağı ise Ramada Plaza İzmit oldu. Ramada Plaza İzmit Genel Müdürü Cengiz Caner tarafından karşılanan Genç MÜSİAD Derneği üyeleri bu tanışma ziyaretinde öncelikle oteli gezdiler sonrasında da Cengiz Caner ve dernek üyeleri hep birlikte oturup sohbet ettiler.

 

HİZMETTEN MEMNUN KALDILAR

Sohbet sonunda MÜSİAD Kocaeli Gençlik Kurulu Başkanı Osman Emre Doğan, Cengiz Caner’e plaket takdim etti. Hep birlikte toplu fotoğraf çekimi sonrası otelden ayrılan Genç MÜSİAD yönetimi gördükleri ilgiden oldukça memnundu. Geçtiğimiz aylarda MÜSİAD’ın gerçekleştirdiği önemli organizasyona da ev sahipliği yapan Ramada Plaza İzmit, sunduğu kusursuz hizmetle MÜSAİD’ın gönül rahatlığı ile tercih ettiği tek adres haline geldi. 

#

13 Ara 2014 - 16:35 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.