MÜSİAD’ın çözümü 4i

MÜSİAD Başkanı Recep Bilal Şengün, 4-i olarak adlandırdığımız istikrar, istihdam, inovasyon ve imalatı ön planda tutan politikaların uygulanması gerek...

MÜSİAD Başkanı Recep Bilal Şengün, 4-i olarak adlandırdığımız istikrar, istihdam, inovasyon ve imalatı ön planda tutan politikaların uygulanması gerektiğini vurguladı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Recep Bilal Şengün dernek binasında basın açıklaması yaptı. MÜSİAD tarafından hazırlanan Ekonomi Raporu’nun sonucunu Başkan Şengün açıkladı. Şengün “2011 Ekonomi Raporu, MÜSİAD uzmanları ve akademisyenlerden oluşan MÜSİAD ekonomi Danışma Kurulu tarafından hazırlanmıştır” dedi

STRATEJİK DÖNÜŞÜM
Şengün “MÜSİAD, sürdürülebilir bir ekonomik büyüme için gerekli olan stratejik dönüşümün gerçekleşmesi için 4-i olarak adlandırdığımız istikrar, istihdam, inovasyon ve imalatı ön planda tutan politikaların uygulanması gerektiğini vurgulamaktadır. Kritik sektörlerde uzun vadeli stratejiler geliştirerek Bilişim Vadisi veya Sağlık Vadisi gibi gerçekten heyecan verici projeler bir an önce başlatılmalıdır” değerlendirmesinde bulundu. Şengün “MÜSİAD'ın dile getirdiği bakanlıklara yönelik düzenlemelerin gerçekleştirilmesi, iş dünyasını memnun etmiştir” dedi.

#

07 Tem 2011 - 16:06 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.