Mustafa Ceceli konser verecek

Sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında kutlanacak olan Gençlik Haftası’nda konser verecek. Son dön...

Sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında kutlanacak olan Gençlik Haftası’nda konser verecek. Son dönemde sadece gençlerin değil, her yaş gurubundan dinleyicinin büyük bir beğeniyle takip ettiği Türk popunun ünlü besteci ve yorumcusu Mustafa Ceceli, hayranlarıyla Gölkaypark’ta buluşacak. 21 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00 de gerçekleşecek konserde göl üzerine kurulacak platformda genç sanatçı sahne alacak. Geçtiğimiz yıl ilk olarak Manga konserinde yapılan bu uygulama tekrarlanarak. Gölkaypark’ta başta gençler olmak üzere bu coşkuyu paylaşmak isteyenlere güzel saatler yaşatacak.

#

10 May 2011 - 15:06 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.