Mustafa Yıldırım ilk maçında sınıfı geçti

    Kocaelispor'un Başaranspor'dan kadrosuna kattığı başarılı orta saha oyuncusu Mustafa Yıldırım, Erzincan Refahiyespor karşılaşmasında ilk kez A Tak...

 

 

Kocaelispor'un Başaranspor'dan kadrosuna kattığı başarılı orta saha oyuncusu Mustafa Yıldırım, Erzincan Refahiyespor karşılaşmasında ilk kez A Takım düzeyinde forma giyme şansı buldu. 18 kişilik kadroda yer alan genç oyuncu, Teknik Sorumlu Nihat Emre Numanbayraktaroğlu'ndan merakla ve heyecanla forma bekledi. Orta sahada rakibin çok adamla geldiğini gören Emre Numanbayraktaroğlu, top tutan ve kesici özelliği olan Mustafa Yıldırım'ı son 18. dakikada oyuna soktu. Aldığı dakikaları başarılı bir şekilde değerlendiren Mustafa hatasız bir maç çıkarırken, genç oyuncunun son derece rahat ve kendinden emin olduğu da dikkatlerden kaçmadı.  

#

14 Nis 2014 - 18:03 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.