Mustafa’ya teklif yağıyor

Tavşantepespor'un 1994 doğumlu futbolcusu, Süper Amatör ve 1. Amatör Lig Play-Off oynamayı düşünen takımların hemen hemen hepsinin takibi altında. Mu...

Tavşantepespor'un 1994 doğumlu futbolcusu, Süper Amatör ve 1. Amatör Lig Play-Off oynamayı düşünen takımların hemen hemen hepsinin takibi altında. Mustafa, bu sezon Tavşantepespor'un en istikrarlı futbolcularından birisi oldu. Sürati ve koşu kalitesi ile öne çıkan Mustafa'nın hangi takıma gideceği şimdiden merak konusu oldu.

#

18 Oca 2016 - 12:18 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.