Müşterisine şaka yaparken dondurmayı üzerine düşürdü

İzmit'te müşterileriyle eğlenmeden dondurmalarını vermeyen bir Maraş dondurmacısı bu sefer baltayı taşa vurdu. Dondurmacı, bir çocuğa dondurmasını ver...

İzmit'te müşterileriyle eğlenmeden dondurmalarını vermeyen bir Maraş dondurmacısı bu sefer baltayı taşa vurdu. Dondurmacı, bir çocuğa dondurmasını verene kadar yapmadığını bırakmadı. Bir ara bütün bir dondurma tabakasını kaldıran dondurmacı, şansı yaver gidince tabakayı düşürmekten son anda kurtuldu. Birkaç saat sonra yine gelen aynı müşterilerine oyun yapmak isteyen dondurmacı, kazandaki bütün dondurmayı kaldırıp külaha koyma numarasını yaparken kopan dondurma müşterisinin üzerine düştü. Yaşanan olayın şaşkınlığıyla düşen büyük bir top dondurmayı kazana geri atan müşteri ve sırada bekleyenler kahkahaya boğuldu. 

 

#

25 Eyl 2017 - 09:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.