Mutfakta çıkan yangın mahalleliyi korkuttu

Edinilen bilgiye göre, İzmit Cedit Mahallesi Bahariye Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın ilk katındaki dairenin mutfak kısmında evde kimsenin olm...

Edinilen bilgiye göre, İzmit Cedit Mahallesi Bahariye Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın ilk katındaki dairenin mutfak kısmında evde kimsenin olmadığı sırada yangın çıktı. Daha sonra eve gelen ev sahiplerinin durumu fark etmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri dar sokaklar nedeniyle evin bulunduğu sokağa giremeyince, ev sahipleri kendi çabalarıyla alevleri söndürdü. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından evde kontroller yapılarak, duman tahliyesi yapıldı. Mahallelinin panik içerisinde izlediği yangında, polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Herhangi bir can kaybının olmadığı görülen yangında maddi hasar meydana geldi.

20170522aw075555_01.jpg

#

22 May 2017 - 16:37 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.