Mutlu bir aile sağlıklı iletişimden geçer

Gebze Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından GESMEK Kurs Merkezinde kursiyerlere “Anne Baba Olmak” konulu seminer verildi. Aile Danışmanı ve Sosya...

Gebze Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından GESMEK Kurs Merkezinde kursiyerlere “Anne Baba Olmak” konulu seminer verildi. Aile Danışmanı ve Sosyal Hizmet Uzmanı Zeynep Gökçen Adıgüzel tarafından GESMEK kursiyerlerine verilen seminerde, “Anne Baba Olmak, Çalışan Ebeveyn Olmak, Aile İletişimi ve Çocukla Sağlıklı İletişim” konuları işlendi.

 

FARKLI KONULARLA DEVAM EDECEK

Aile Danışmanı ve Sosyal Hizmet Uzmanı Adıgüzel, mutlu bir ailenin sağlıklı iletişimden geçtiğine vurgu yaptı. Aile Danışma Merkezi’nin düzenlediği eğitim seminerleri düzenli olarak her ay GESMEK kursiyerlerine farklı konular işlenerek devam edecek. Seminerden duydukları memnuniyeti dile getiren GESMEK kursiyerleri özellikle ev hanımı annelerin eğitimlerine verdiği önemden ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti. 

#

16 Oca 2017 - 10:10 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.