“Namazgah Barajı patlamış değil”

AKP İzmit İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Namazgah Barajı’nın söylenildiği gibi patlamış olm...

AKP İzmit İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Namazgah Barajı’nın söylenildiği gibi patlamış olmadığına dikkat çekerek, “ Sorun Büyükşehir veya İSU’dan kaynaklanmıyor” dedi
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu önceki akşam AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimine ziyarette bulundu. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yöneticilerin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Karaosmanoğlu teşkilat yöneticilerine öğütlerde bulundu. Parti içinde özellikle birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, teşkilatların sandık kurullarına çok önem vermeleri gerektiğinin de altını çizdi. Namazgah Barajı’nın söylenildiği gibi patlamış olmadığına da dikkat çeken Karaosmanoğlu, “ Sorunun firmanın başka yerlerde yaptığı işlerden kaynaklanıyor” dedi.

10 YILDIR İKTİDARDAYIZ
Partililerine uyarılarda bulunan Karaosmanoğlu, “Biz 10 yıldır iktidarız. Daha önceki iktidarlar bir seçimde olmasa da ikinci seçimde yoruldu. Bizim uçağımızın önü hep havada. Sesi çok çıkan azınlığa bakmayın. Asla medya üzerinden birbirinizle konuşmayın. Siyasette çekişme ve kavga istemiyoruz. Halk kavgayı affetmez. Biz sadece denizi değil siyaseti de temizledik. Önümüzde yerel seçimler var. Biz sürekli arazide olduğumuz için sorunumuz yok. Biz asıl çalışmamızı şimdi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“HALKTAN KOPMADIK”
Siyaseti hiçbir zaman günlük yapmadıklarının altını çizen Karaosmanoğlu, “Siyaset bahane değil çözüm üretme yeridir. İktidarız diye en küçük bir şımarıklık ve halktan kopma göstermedik. Kocaeli’nin her köşesinde hizmet yapıyoruz. Hayat devam ettiği sürece vatandaşın derdi olacak. Siyaset çözüm yeridir bahane üretme yeri değildir. Halkımıza ne söz vermişsek onu yapıyoruz. Yapamayacağımız bir şeyin sözünü vermedik. İnsanların karşısına anlımız açık çıkıyoruz” diye konuştu.

“BARAJI TAMAMLAYACAĞIZ”
Namazgah Barajı’nın son durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Karaosmanoğlu, Namazgah Barajı’nın yapımını üstelenen Ankaralı İMA Mühendisliğin başka yerlerde yaptığı işlerle ilgili sorun çıktığını anlatarak “Firma bizden parasını alıyor. Sorun Büyükşehir veya İSU’dan kaynaklanmıyor. Sorunun firmanın başka yerlerde yaptığı işlerden kaynaklanıyor. Namazgah Barajı, söylenildiği gibi patlamış değil. Bir yasal süreç var. Bu süreci bekliyoruz. Bu süre 10 gün kadar sürecek. Sonra her şey netleşecek. Ya bu firmayla ya da başka bir firmayla Namazgah Barajı’nı tamamlayacağız” açıklamasında bulundu.

#

08 Şub 2013 - 10:40 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.