Namlı: Siyasetteki kadın sayısı artmalı

Türkiye siyasetinde kadının yerini konuştu. Toplantıda konuyu değerlendiren üyeler, siyasetteki aktif kadın sayısının artırılması için daha fazla çalı...

Türkiye siyasetinde kadının yerini konuştu. Toplantıda konuyu değerlendiren üyeler, siyasetteki aktif kadın sayısının artırılması için daha fazla çalışma yapılması gerektiğini belirtti.

 

MECLİSTE KADIN SAYISI ARTMALI

Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serpil Büşra Namlı bu konuda Kocaeli Kadın Meclisi olarak çalışma yapacaklarını söyledi. Bu arada bu özel gün dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Av. Gözde Hilal Öner tarafından bir de sunum yapıldı. Programda konuşan Kadın Meclisi Başkanı Serpil Büşra Namlı, “Biz Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak, kadınlarımızın meclisteki temsil oranının yükselmesi için üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız” dedi. 

#

07 Ara 2015 - 13:34 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.