Polisten okul önlerine uyuşturucu operasyona

Öğrencilerin sıklıkla geldiği bir internet cafede arama yapılan bir kişinin üzerinden esrar maddesi çıktı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotim...

Öğrencilerin sıklıkla geldiği bir internet cafede arama yapılan bir kişinin üzerinden esrar maddesi çıktı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotim ekipleri, gençleri ve öğrencileri uyuşturucu maddelere alıştıran ve bu maddelerin ticaretini yapan torbacılara göz açtırmıyor. 15 günlük tatilin ardından öğrenciler okullara dönerken Narkotik ekipleri de öğrencileri zehirlemek isteyen torbacıların peşine düştü.
 

ŞÜPHELİ ŞAHISLAR ARANDI 

Öğle saatlerinde okul çevrelerinde yaklaşık 40 personel ile uygulama yapan ekipler, şüpheli şahıslar üzerinde arama yaptı. Okul çevrelerinde bulunan kafe, internet kafe ve kahvehanelere giren ekipler, herkesi tek tek aradı. Ayrıca uygulama sırasında şüpheli şahısların kaçmaları ihtimaline karşılık motorlu Narkotim ekibi de uygulama boyunca hazır bulundu. 

 

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

İzmit Cedit Mahallesi’nde bulunan bir internet kafedeki şahıslar üzerinde arama yapan Narkotim ekipleri, C.T. (43) isimli şahsın yapılan üst aramasında bir miktar esrar maddesi ele geçirdi. Uyuşturucu maddeye el konulurken gözaltına alınan C.T. sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Kent merkezindeki uygulamanın ardından Kuruçeşme merkez ve Şirintepe Mahallesi’nde bulunan internet kafe, kafe ve kahvehanelerdeki şahıslar üzerinde aramalar yapıldı.

1 OCAK’TAN BERİ 41 OPERASYON 

Yapılan kontrollerde herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken ekiplerin denetimlerinin sık sık devam edeceği bildirildi. Öte yandan 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren Narkotim ekipleri tarafından 41 operasyon düzenlendiği ve 97 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenilirken adliyeye sevk edilen şüphelilerden 37’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.Nuri AKÇAHARMAN

 

#

08 Şub 2016 - 14:17 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.