Nazım’ın dostları Cumartesi buluşuyor

Kocaeli yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından Sanatçı ve Dünya şairi Nazım Hikmet Ran’ın 111. Doğum Dünü kutlaması Cumart...

Kocaeli yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından Sanatçı ve Dünya şairi Nazım Hikmet Ran’ın 111. Doğum Dünü kutlaması Cumartesi saat 14.30 da KYÖD Sosyal Tesisi’nde yapılacak.

KYÖD Başkanı Haşmet Belen ve KYÖD Yönetim Kurulu Üyesi ve Kültür Sanat Komisyonu sorumlusu Dr. Fatih Çağlar ve komisyon üyelerinin de da hazır olduğu toplantıya; Hasan Kotan (ADD İzmit Şube Başkanı), Hasan Öztürk (ADD İzmit Şube üyesi), Orhan Özdemir ( ADD Yahya Kaptan Şube Başkanı ), Sevim Özen (CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı ), Sevim İslamoğlu (CHP Başiskele Kadın Kolları Başkanı ), Mustafa Emre özgen ve Özgür Emre Codar (CHP İl Gençlik Kolları üyesi) Cahide Selin Aydın (CHP Başiskele Gençlik Kolları Başkanı ) Gül Anasal ve Ahmet Yaşar Tezulaş (Aydili Saanat Dergisi kurucu üyeleri) katıldı.

BELGESEL FİLM
Kocaeli genelinde Ocak-Şubat ve Mart ayları içerisinde siyasi parti veya Sivil Toplum Örgütlerince gerçekleştirilmesi düşünülen programlar hakkında değerlendirmenin yapıldığı ve iş bölümünün gerçekleştirilmesi gerekliliği konusunda hem fikir olunduğu ilk buluşmada tüm katılımcılar KYÖD tarafından 19 Ocak Cumartesi günü saat 14.30 da KYÖD’ de yapılacak olan “ BELGESEL FİLMİ, SESİ, ŞİİRLERİ VE TÜRKÜLERİYLE NAZIM ARAMIZDA” etkinliğine destek olmayı kararlaştılar.

#

17 Oca 2013 - 14:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.