Nedim Arsal şov!

AKP’nin İzmit İlçe eski Başkanı Nedim Arsal’ın milletvekili aday adaylığını açıklaması gövde gösterisine, şölene dönüştü. Parti binasına gelen yüzlerc...

AKP’nin İzmit İlçe eski Başkanı Nedim Arsal’ın milletvekili aday adaylığını açıklaması gövde gösterisine, şölene dönüştü. Parti binasına gelen yüzlerce partili Arsal’ın aday adaylığına şahitlik etti. Basın açıklaması sonrasında Arsal omuzlara alındı.



12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde AKP’de milletvekili aday adayları arasında gizliden gizliye bir savaş yaşanıyor. En fazla aday adaylarının destekçilerinin oluşturulması yönünde büyük bir yarış var. AKP İzmit İlçe eski Başkanı Nedim Arsal, AKP İl binasına yüzlerce partiliyle birlikte geldi. Bina içerisinde salonun almaması dolayısıyla partililerin büyük kısmı dışarıda beklemek durumunda kaldı.



Parti binasına gelişinde maytaplar ve meşaleler yakılan Nedim Arsal alkışlar arasında toplantı salonuna girdi. Alışların izdihamın yaşandığı basın açıklamasında İl Başkanı Mahmut Civelek kısa konuşarak sözü Nedim Arsal verdi. Normalde doğaçlamayı severim, ancak doğaçlama konuşurken beraberinde hataları getiriyor. Onun için metin hazırladım” diyen, Arsal “Büyük bir sorumluluğu üstlenerek, halka hizmeti hakka hizmet etme gayesinde bu gömleği giymeye talip olduğumuz bu önemli süreçte bir ve beraber olduğumuzu göstermek için buradayız. Verdiğiniz bu destek benim için çok önemlidir. Halkımızın önünü aydınlatıyorsunuz. AKP’nin kuruluşuyla başlayan maraton hızla devam etmektedir. AKP ülkemizin önünü açmıştır. Sorunların üzerine giden bir anlayış içerisinde olduk. Demokraside neler olduğunu herkes görmektedir. Ekonomisiyle, siyasetiyle ülkemizi Latin Amerika’ya dönüştürmek isteyenlere karşı Başbakanımız yola çıkmıştır. Bu tarihsel sürece şahitlik etmek üzere karşınızdayım. Gelecek nesillerimize daha iyi imkanlar sağlamak üzere çalışmaktayız. 2011 genel seçimlerinde sizlerin vekili olmak için karşınızdayım” açıklamasında bulundu.



Basın açıklaması sonrasında Milletvekili aday adayı Nedim Arsal, partililer tarafından omuzlara alındı. Sloganlar atılarak Arsal’a destek verildi.

#

15 Mar 2011 - 17:59 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.