Nefes açıyoruz

Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız nezaretinde gerçekleşen antrenmanda tüm futbolcular yer aldı. Futbolcuların moralinin ve enerjisinin yüksek olması...

Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız nezaretinde gerçekleşen antrenmanda tüm futbolcular yer aldı. Futbolcuların moralinin ve enerjisinin yüksek olması dikkatlerden kaçmazken yarın da kros yapacak olan temsilcimiz 4 gün boyunca 17 Ağustos Stadı'nda çalıştıktan sonra günü çift antrenmanla geçecek.

 

TEMPO ARTIYOR

Gündüz antrenmanın ardından Poligon Tesisleri'nde dinlenecek olan temsilcimiz ilk etap çalışmalarını 27 Temmuz'a kadar sürdürecek. Kocaelispor 1 günlük iznin ardından 29 Temmuz'da sezon öncesi hazırlık kampını yapacak ve Bolu Termal Otel'deki kampı 13 gün sürecek. Kampın ardından futbolculara 2 gün izin verilecek ve son etap çalışmalarına geçilecek. 

#

14 Tem 2016 - 17:11 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.