Nejat Çarkacı'dan yeni şarkı

Doksanlı yılların ünlü şarkıcılarından Nejat Çarkacı, yeni single çalışması ile tekrar sevenleri ile buluşuyor. Yapılan açıklamada, sanatçının söz ve...

Doksanlı yılların ünlü şarkıcılarından Nejat Çarkacı, yeni single çalışması ile tekrar sevenleri ile buluşuyor. Yapılan açıklamada, sanatçının söz ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı 'Varsın Ayrılık Olsun', Ali Tolga Demirtaş tarafından düzenlendi. Uzun bir aranın ardından tekrar profesyonel müzik kariyerine geri dönen reklamcı ve müzisyen Nejat Çarkacı, 2016 yılının Mayıs ayında müzik marketlere sunduğu 'Sevda Yorgunu' isimli single çalışmasıyla büyük beğeni toplamıştı. 'Varsın Ayrılık Olsun' isimli single 4 Mart'tan itibaren tüm dijital platformlarda yerini alacak.

 

 Ne para ne de şöhret

Nejat Çarkacı, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Her birimizin ayrı melodilerden söylediği, kimi zaman hüzünle, kimi zaman neşeyle dudaklarımızdan dökülen namelerdir hayat. Yalın ayak bir kumsalda kumlara bıraktığımız izler gibidir nağmeler. İşte ben nefes aldığım bu güzel evreninin tam ortasında şarkılarımı, sadece hayata bir iz bırakabilmek için yazıyor ve yorumluyorum. Ne para nede şöhret için. Damarlarımda müzik, içimdeki sonsuz aşkla sadece kendi istediğim müziği yazıyorum. Geleceğe bırakacağım en büyük mirasım üç güzel çocuğum ve şarkılarım olacak.

 

Neden Ankara diye sormayın, dinleyen kulak sizi her yerde bulur

Bu şehrin bir büyüsü var. Sessiz, sakin ve huzurlu. Ben bu şehirde doğdum, müziğin okuluna bu şehirde gittim. Bu şehirde aşık oldum, en güzel şarkılarımı bu şehirde yazdım. Ankara bir başkadır. Bugün Türkiye'nin en popüler müzisyenleri ve sanatçıları geçmişte Ankara da yaşamış ve sanatını icra etmiştir. Derler ki bu işler Ankara'dan zor olur diye. Bana göre amaç sadece hissettiğin müziği yapmaksa ve bundan keyif almaksa dinleyen kulak seni her yerde bulur. Nerede yaşadığının hiçbir önemi yok".

#

04 Mar 2017 - 14:14 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.