Nene Hatun minikleri Bahar Şenliği’nde stres attı

Yarımca Atalar Mahallesi’nde bulunan Körfez Nene Hatun İlkokulu’nun geleneksel hale gelen ‘Bahar Şenliği’ önceki gün okul bahçesinde yapıldı. Hazırlık...

Yarımca Atalar Mahallesi’nde bulunan Körfez Nene Hatun İlkokulu’nun geleneksel hale gelen ‘Bahar Şenliği’ önceki gün okul bahçesinde yapıldı. Hazırlıkları günler öncesinden başlayan şenliğe Okul Müdürü Osman Akman, Müdür Yardımcısı Yudum Çankaya, öğretmenler, Okul Aile Birliği üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

“KİTAP OKUMAYI İHMAL ETMEYİN”

Saygı duruşu ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okundu. Okul müdürü Akman, 2016-2017 eğitim öğretim yılını değerlendirerek, “Sevgili çocuklar, başarılı bir eğitim yılını geride bırakıyoruz. Çok çalıştınız, yoruldunuz. Bu gün Bahar Şenliğimizde gönlünüzce eğlenin. Yakında özlemle beklediğiniz yaz tatili başlayacak. Kazandığınız güzel alışkanlıklardan uzaklaşmayın. Bol bol kitap okumayı ihmal etmeyin” dedi. Özverili çalışmaları için öğretmen arkadaşlarına, desteklerini esirgemeyen velilere de teşekkür etti.

 

VELİLER DE EĞLENDİ

Programın devamında öğrencilerin yıl içindeki resimlerinden oluşan sergi açıldı. Veliler nefis gözlemeler yaparken çocuklar öğretmenlerine yüz boyatmak için sabırsızlıkla beklediler. Büyükşehir müzisyenlerinin coşkulu şarkılarına eşlik eden öğrenciler öğretmenleriyle birlikte oynadılar, dans ettiler. Halk oyunları, ront ve modern dans gösterileriyle sahne yarışmacılara kaldı. Halat çekme, çuval yarışı, ip atlama, topaç çevirme gibi heyecan dolu oyunlarla çocuklar kadar veliler de eğlendiler. Davul zurna eşliğinde çekilen halaylarla Bahar Şenliği sona erdi.

#

30 May 2017 - 08:00 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.