Nevzat Doğan: Hedef üst Lig

DOĞAN DAVETLİ OLARAK KATILDIM İzmit Belediye Bayan Basketbol takımı, 8 Ekim’de başlayacak 1.lig maçları öncesi, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan...

DOĞAN DAVETLİ OLARAK KATILDIM

İzmit Belediye Bayan Basketbol takımı, 8 Ekim’de başlayacak 1.lig maçları öncesi, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve Başkan Erdoğan Şentürk, Bayan Basketbol Bayan takımı ve yönetimiyle basın toplantısına katıldı. Sekapark Marina Cafe’de düzenlenen basın toplantısına İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Belediye Başkan Danışmanı Zeki Kutlu, yönetim kurulu üyeleri Muhammet Öztürk, Emre Ercanlı, Necati Akkuzu ve Rafet Yel katıldı. Başkan Nevzat Doğan, “Bu toplantıya kulübün davetlisi olarak iştirak ettim” dedi. Doğan basın toplantısında yaptığı açıklamada “Ben öncelikle yeni sezonda mücadele edecek olan basketbol takımımıza, sporcular ve teknik heyete başarılar diliyorum” dedi.

 

BU KENT SPORCU KENTİ

Başkan Nevzat Doğan özetle şunları söyledi: “Kendi çabamızla, bu kentte sporcu yetiştirmeye çalışıyoruz. Geldiğimden tam yaklaşık 8 yıl oldu. Belki Kocaeli İlinde unutulmuş sporlar var. Biz bunlara el attık. Elimizden gelen çabayı gösterip, yalnız futbol değil, bütün branşlarda 3 yıl içinde yaptığımız çalışmalardın meyvelerini almaya başladık. Kolay değil. Çünkü, İzmit Belediyesi gerçekten çok iyi bir basketbol takımı kurdu. Bayan Basketbolcu kızlarımıza güveniyoruz. Hedefe birlik beraberlik içinde varabiliriz. İlimizde hiçbir takım 1.Lig takımı yok. Buna üzülüyoruz. Şunu vurgulamak istiyorum, yeni sezon için hedef koyduk. Ama olur, ama olmaz. İlk dört için varız, ama hedef üst lig.

 

İYİ TEKNİK EKİBİMİZ VE YÖNETİMİMİZ VAR

Gerçekten iyi bir teknik heyetimiz ve yönetimimiz var. Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, iyi niyetli ve çalışmaları yakından takip eden bir kişi. Kendisiyle gurur duyuyorum. Yeni sezonda mücadele edecek olan Süper Lig ve şampiyon takımları burada ağırlamak istiyorum. Biz İzmit Belediyesi olarak, kulübün parasını harcarken çok dikkatli davranıyoruz. Bunu da başardık. Bu takımı kurmak için cüzi miktar harcadık. Kulübümüz kasasında parası olan bir kulüptür. Kulübümüzü mütevazı bütçe ile götürüyoruz. Özellikle, İzmit Belediyesi, kulüp güçlü oldukça sponsorluğa girmeyecektir. Üst lige çıktığımızda da zaman gösterecek. Her şeyi hep birlikte göreceğiz.

 

DOĞAN 5.000 TOP DAĞITACAĞIZ

Yeni sezonda da, geçen sezon olduğu gibi yine 5 bin basketbol topu dağıtacağız. Biz bunları geleneksel hale getirdik. Bu sezon ben inanıyorum, Kocaeli İlinde yaşayan yalnız futbol değil, basketbol ve voleybol ve diğer tüm branşlarda, sporu seven taraftarlar maçlarımıza destek verecek. Kendilerine kapımız her zaman açık. Toplantımıza katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum. Ahmet AKAY

 

İzmit Belediye Basketbol takımı:

Büşra Akbaş

Yaren Akdeniz

Gülizar Sezer

Deniz Üstün

Simge Gizdem

Deniz Doğan

Rachel Morrıes

Rabia Görez

Oya Salter

Selvin Türkmen

Julia Suzan

 

Sağlık Ekibi:

Zeynep Bulut

Adil Nazlıgül

#

20 Eyl 2016 - 14:49 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.